shopup.com
Life Extension L-Glutamine 500 mg / 100 Vegetarian Capsules Life Extension L-Glutamine 500 mg / 100 Vegetarian Capsules
Category: Sports & Fitness
Product Code : 00345
กรดอะมิโน กลูตามีน สำคัญในการสังเคราะห์โปรตีนและการผลิตหน่วยนิวคลีโอไทด์ที่ประกอบเป็น DNA และ RNA ชดเชยการสูญเสียจากการออกกำลังกาย ลดความเมื่อยล้า กระตุ้นการสังเคราะห์ไกลโคเจนและเอนไซม์
ราคาเดิม 725.00 ฿ ลดทันที 200 ฿
ลดเหลือ 525.00 ฿

Tags:

21 March 2022

View 383 View

Life Extension L-Glutamine 500 mg / 100 Vegetarian Capsules

 

Life Extension L-Glutamine 500 mg / 100 Vegetarian Capsules ผลิตภัณฑ์เสริมอาหารกระอะมิโน กลูตามีน (Glutamine) สามารถพบได้ในเลือดรวมทั้งเก็บไว้ในกล้ามเนื้อโครงร่างและตับโดยมีความเข้มข้นสูงกว่ากรดอะมิโนอื่น ๆ ตั้งแต่ 10 ถึง 100 เท่า กลูตามีนถูกนำไปใช้ในหน้าที่สำคัญหลายประการ รวมถึงการสังเคราะห์โปรตีนและการผลิตหน่วยนิวคลีโอไทด์ที่ประกอบเป็น DNA และ RNA เนื่องจากมีความสำคัญในการทำงานของเซลล์จำนวนมาก กลูตามีนจึงใช้ในอัตราที่สูงเป็นพิเศษในระหว่างกิจกรรมที่เกี่ยวข้องกับการออกกำลังกายอย่างหนัก เป็นแหล่งพลังงานที่สำคัญสำหรับเซลล์ที่อยู่ในลำไส้และเซลล์ภูมิคุ้มกัน มีความสำคัญต่อการทำงานของลำไส้และภูมิคุ้มกันให้แข็งแรง นอกจากนี้ยังเป็นสารตั้งต้นของกลูตาเมตสารสื่อประสาทในสมอง  การทำงานของกลูตามีนในการกระตุ้นการสังเคราะห์ไกลโคเจนซึ่งเป็นเอนไซม์ที่ควบคุมการสังเคราะห์และการจัดเก็บเชื้อเพลิงไกลโคเจนในกล้ามเนื้อและตับ อาจเป็นกลไกที่ผลิตภัณฑ์เสริมกลูตามีนช่วยส่งเสริมการกักเก็บเชื้อเพลิงที่ดีขึ้น ผู้ที่ออกกำลังกายอย่างหนักอาจส่งผลต่อระดับกลูตามีนทำให้เกิดความเครียดต่อร่างกายและระบบภูมิคุ้มกัน การเสริมด้วยกลูตามีนอาจมีความสำคัญต่อนักกีฬา ที่เสี่ยงต่อการสูญเสียกล้ามเนื้อหรือผู้ที่ต้องการช่วยคงไว้ซึ่งการทำงานของระบบภูมิคุ้มกันและการรักษาระดับพลังงานที่ดีที่สุดภายใต้ความเครียดที่มากขึ้น การศึกษาระบุว่าการเสริมด้วยกลูตามีนสามารถเพิ่มความเข้มข้นของกลูตามีนในการไหลเวียนและในเนื้อเยื่อของกล้ามเนื้อได้อย่างมีประสิทธิภาพ ส่งเสริมการตอบสนองต่อการอักเสบที่ดีต่อสุขภาพและสนับสนุนการต้านอนุมูลอิสระเพื่อรักษาสุขภาพของกล้ามเนื้ออีกด้วย

 

Life Extension L-Glutamine 500 mg / 100 Vegetarian Capsules

 

Glutamine can be found circulating in the blood, as well as stored in the skeletal muscles and liver, in concentrations ranging from 10- to 100-fold higher than any other amino acid.

Glutamine is utilized in a number of vital functions, including protein synthesis and production of the nucleotide units that make up DNA and RNA. Because of its importance in many cellular functions, glutamine is consumed at especially high rates during activities involving intense exercise. It is an important energy source for cells lining the gut and immune cells and critical for healthy gut and immune function. It is also a precursor of the brain neurotransmitter glutamate.

The function of glutamine in stimulating glycogen synthase, the enzyme that controls the synthesis and storage of glycogen fuel in muscles and liver, may provide a mechanism by which glutamine supplements promote enhanced fuel stores.

People who engage in heavy exercise can affect their glutamine levels, causing stress to their body and immune systems. Supplementing with glutamine can be important to a serious athlete, someone challenged with muscle loss or someone who wants to help maintain optimal immune function and energy level under heavy stress.

Studies indicate supplementing with glutamine can effectively raise glutamine concentrations in circulation and in muscle tissue, promote a healthy inflammatory response and support antioxidant defenses to maintain muscle health.

 

Serving Size 1 vegetarian capsule

Amount Per Serving

L-Glutamine (free form amino acid)

500 mg

 

Other ingredients: vegetable cellulose (capsule), silica, vegetable stearate.

Non-GMO

Dosage and Use
  • Take one (1) capsule once or twice daily on an empty stomach, or as recommended by a healthcare practitioner.
Caution

If you have significant kidney or liver disease, please consult your healthcare practitioner before using this product.

Warnings
  • KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN
  • DO NOT EXCEED RECOMMENDED DOSE
  • Do not purchase if outer seal is broken or damaged.
  • When using nutritional supplements, please consult with your physician if you are undergoing treatment for a medical condition or if you are pregnant or lactating.

 

คำเตือน

ผลิตภัณฑ์ ดังกล่าวข้างต้นไม่ใช่ ผลิตภัณฑ์ที่จัดว่าเป็นยา จึงไม่ได้มีสรรพคุณในการรักษาโรคใดๆได้  และการได้รับสารอาหารต่างๆควรได้จากการบริโภคอาหารหลักที่หลากชนิด ครบทั้ง 5 หมู่ เป็นสัดส่วนที่พอเหมาะ   ผลการใช้อาจให้ผลที่แตกต่างกันในแต่ละบุคคล ควรเก็บไว้ในที่ร่มให้พ้นแสงแดดและความร้อน และ โปรดอ่านคำเตือนบนฉลากผลิตภัณฑ์หรือเอกสารกำกับผลิตภัณฑ์ก่อนใช้

Engine by shopup.com