shopup.com
Life Extension Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support™ 100 mg / 60 Softgels Life Extension Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support™ 100 mg / 60 Softgels
Category: New Products
Product Code : 01426
ดูดซึมได้ดีกว่า Co Q10 ธรรมดา ถึง 8 เท่า มีระดับคิวเท็นพลาสมาในระดับสูง ภายใน 4 สัปดาห์ และ Shilajit จะเพิ่มระดับ CoQ10 เป็นสองเท่าในไมโทคอนเดรีย ชะลอความชราได้มากขึ้นถึง 40% ผลิตพลังงานของเซลล์สมองเพิ่มขึ้น 56%
ราคาเดิม 1,970.00 ฿ ลดทันที 410 ฿
ลดเหลือ 1,560.00 ฿

Tags:

05 February 2024

View 1672 View

Life Extension Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support™ 100 mg / 60 Softgels

 

Life Extension Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support™ 100 mg / 60 Softgels  ผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร CoQ10 (หรือโคเอนไซม์คิวเท็น) เกรดพรีเมี่ยม ดูดซึมได้ดีกว่า ubiquinone ปกติทั่วไปถึง 8 เท่าเป็นสารอาหารที่จำเป็นต่อร่างกาย เพื่อการทำงานของไมโทคอนเดรียที่ดีต่อสุขภาพ เพื่อสุขภาพหัวใจและช่วยกระบวนการที่สำคัญในการผลิตพลังงานของร่างกายในระดับเซลล์ ด้วยเหตุนี้จึงทำให้รู้สึกว่า CoQ10 มีความเข้มข้นในอวัยวะที่มีพลังงานสูงเช่น สมอง ตับ ไตและหัวใจของคุณ อีกทั้ง CoQ10 ยังมีคุณสมบัติในการต้านอนุมูลอิสระ ที่มีประสิทธิภาพปกป้องโปรตีนที่สำคัญ และ DNA ของไมโทคอนเดรียจากความเสียหายจากปฏิกิริยาออกซิเดชั่น และที่สำคัญ เมื่ออายุมากขึ้น ระดับ CoQ10 ในร่างกายจะลดลงเรื่อยๆเมื่อเวลาผ่านไป
รูปแบบ Ubiquinone แบบดั้งเดิมของ CoQ10 นั้นร่างกายดูดซึมได้ยาก นั่นเป็นเหตุผลที่ Life Extension นำเสนอ ubiquinol CoQ10 ในรูปแบบที่มีคุณสมบัติทางชีวภาพสูง ที่ได้รับสิทธิบัตรซึ่งแสดงว่าดูดซึมได้ดีกว่า ubiquinone ถึง 8 เท่า ในผู้ที่รับประทานยูบิควินอลในรูปแบบนี้ จะสามารถรับโคคิวเท็นในพลาสมาในระดับสูงได้ภายในเวลาเพียง 4 สัปดาห์
PrimaVie® Shilajit fulvic acid complex ในสูตรได้ส่งเสริมการเผาผลาญของไมโทคอนเดรีย ช่วยให้ไมโตคอนเดรียเปลี่ยนไขมันและน้ำตาลเป็นอะดีโนซีนไตรฟอสเฟต (ATP) ซึ่งเป็นแหล่งพลังงานหลักของเซลล์ เมื่อรวมกับ Ubiquinol CoQ10 แล้ว Shilajit จะเพิ่มระดับ CoQ10 เป็นสองเท่าในไมโทคอนเดรีย
Shilajit ช่วยยืดประสิทธิภาพของ CoQ10 ในระดับเซลล์โดยการทำให้เสถียรในรูปแบบ Ubiquinol และส่งเสริมการส่งออกพลังงานของเซลล์มากขึ้นโดยปรับปรุงการส่ง CoQ10 ไปยังไมโตคอนเดรีย
ในรูปแบบ Pre-clinical นั้น Ubiquinol มีประสิทธิภาพในการชะลอความชราได้มากขึ้นถึง 40% เมื่อเทียบกับ Ubiquinone แบบทั่วไป ในการศึกษาก่อนการรักษาทางคลินิก การรวมกันของ CoQ10 Ubiquinol และ Shilajit ทำให้การผลิตพลังงานของเซลล์ในสมองเพิ่มขึ้น 56% ซึ่งดีกว่า CoQ10 เพียงอย่างเดียว 40% เนื้อเยื่อกล้ามเนื้อเพิ่มขึ้น 144% ซึ่งดีกว่า CoQ10 ปกติทั่วไป 27%

 

Life Extension Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support™ 100 mg / 60 Softgels

CoQ10 for heart health and cellular energy
CoQ10 (or coenzyme Q10) is an essential nutrient your body requires for healthy mitochondrial function, a process that produces body energy at the cellular level. Because of this, it makes sense that CoQ10 is concentrated in high-energy organs such as your brain, liver, kidneys and your heart.

CoQ10 also has powerful antioxidant properties, protecting important proteins and mitochondrial DNA from oxidative damage. Unfortunately, CoQ10 levels in the body decrease over time.

Improved bioavailability: ubiquinol
The traditional ubiquinone form of CoQ10 is difficult for the body to absorb. That's why Life Extension offers a highly bioavailable form of ubiquinol CoQ10 in a patented delivery system shown to absorb up to 8 times better than ubiquinone. In people taking this form of ubiquinol, high levels of plasma CoQ10 can be achieved in only four weeks.

Shilajit enhances CoQ10 effectiveness
PrimaVie® shilajit has been shown to promote mitochondrial metabolism, helping mitochondria convert fats and sugars into adenosine triphosphate (ATP), which is the main source of cellular energy. When combined with ubiquinol CoQ10, shilajit doubles levels of CoQ10 in the mitochondria.

Shilajit prolongs CoQ10's efficacy at the cellular level by stabilizing it in its ubiquinol form and promotes greater cellular energy output by improving delivery of CoQ10 into the mitochondria.

CoQ10 and aging
In a pre-clinical model, ubiquinol was up to 40% more effective at slowing measurements of aging compared with ubiquinone. In another pre-clinical study, the combination of CoQ10 and shilajit produced a 56% increase in cellular energy production in the brain—40% better than CoQ10 alone. Muscle tissue saw a 144% increase, which was 27% better than with CoQ10 by itself.

Do your part for a healthy heart
Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support™ is a powerful formula for heart health and youthful cellular energy support. Add it to your regimen today!

 

Supplement Facts
Serving Size 1 softgel

 

- Ubiquinol (as Kaneka Ubiquinol™) ..... 100 mg

- PrimaVie® Shilajit fulvic acid complex ..... 100 mg

 

Other ingredients: sunflower oil, gelatin, glycerin, purified water, beeswax, sunflower lecithin, annatto color.

Non-GMO
PrimaVie® is a registered trademark of Natreon, Inc.
Q+®, Kaneka Ubiquinol™, and the quality seal™ are registered or pending trademarks of Kaneka Corp.

Dosage and Use

Take one (1) softgel daily with food, or as recommended by a healthcare practitioner.

Warnings

KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN
DO NOT EXCEED RECOMMENDED DOSE
Do not purchase if outer seal is broken or damaged.
When using nutritional supplements, please consult with your physician if you are undergoing treatment for a medical condition or if you are pregnant or lactating.

 

คำเตือน

ผลิตภัณฑ์ ดังกล่าวข้างต้นไม่ใช่ ผลิตภัณฑ์ที่จัดว่าเป็นยา จึงไม่ได้มีสรรพคุณในการรักษาโรคใดๆได้  และการได้รับสารอาหารต่างๆควรได้จากการบริโภคอาหารหลักที่หลากชนิด ครบทั้ง 5 หมู่ เป็นสัดส่วนที่พอเหมาะ   ผลการใช้อาจให้ผลที่แตกต่างกันในแต่ละบุคคล ควรเก็บไว้ในที่ร่มให้พ้นแสงแดดและความร้อน และ โปรดอ่านคำเตือนบนฉลากผลิตภัณฑ์หรือเอกสารกำกับผลิตภัณฑ์ก่อนใช้

Engine by shopup.com