shopup.com
Life Extension Enhanced Sex for Women 50+ / 90 Vegetarian Capsules
Category: New Products
Product Code : 01626
เพื่อให้เพศหญิงมีการตอบสนองที่ดีต่อสุขภาพทางเพศ รวมถึงผู้ที่มีปัญหาจากอาการในวัยหมดประจำเดือน ช่วยเพิ่มน้ำหล่อลื่นในช่องคลอดเวลามีเพศสัมพันธ์ และลดความแห้งของช่องคลอดได้อย่างมีนัยสำคัญ
ราคาเดิม 1,650.00 ฿ ลดทันที 300 ฿
ลดเหลือ 1,350.00 ฿

Tags:

01 February 2024

View 1267 View

Life Extension Enhanced Sex for Women 50+ / 90 Vegetarian Capsules

 

Life Extension Enhanced Sex for Women 50+ / 90 Vegetarian Capsules  ผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร Enhanced Sex for Women 50+ มีส่วนผสมของ Maca (Lepidium peruvianum) สารสกัดจาก Cordyceps และส่วนผสมของสารสกัดสมุนไพรรวมที่เรียกว่า EstroG-100® อาหารเสริมตัวนี้มีลิขสิทธิ์ทำขึ้นโดยเฉพาะเพื่อสนับสนุนการทำงานหรือเสริมความต้องการทางเพศ เพื่อให้เพศหญิงมีการตอบสนองที่ดีต่อสุขภาพทางเพศ รวมถึงผู้ที่อาจกำลังมีปัญหาจากอาการในวัยหมดประจำเดือน ซึ่งในการทดลองทางคลินิก Cordyceps และ Maca root ทั้งคู่สนับสนุนการตอบสนองและการทำงานทางเพศในสตรีวัยหมดประจำเดือนและหลังหมดประจำเดือนได้ดี ในการศึกษาทดลองที่ควบคุมด้วยยาหลอกเป็นเวลา 40 วัน Cordyceps สนับสนุนการตอบสนองทางเพศที่ดีต่อสุขภาพใน 86 เปอร์เซ็นต์ของผู้หญิง ในการทดลองครอสโอเวอร์แบบสุ่มควบคุม ผู้หญิงที่รับประทานสารสกัดจากราก Maca รายงานว่าสมรรถภาพทางเพศและการตอบสนองดีขึ้น 34 เปอร์เซ็นต์หลังจากผ่านไปเพียงหกสัปดาห์ ทั้งส่วนผสมของสารสกัดจากพฤกษศาสตร์ที่เป็นกรรมสิทธิ์ของ EstroG-100® ได้รวมสารสกัดจากรากจาก Angelica gigas, Phlomis umbrosa และ Cynanchum wilfordii ในการทดลองทางคลินิกแบบ double-blind ที่ควบคุมด้วยยาหลอก สารสกัดเหล่านี้ช่วยเพิ่มน้ำหล่อลื่น และลดความแห้งของช่องคลอดได้อย่างมีนัยสำคัญและช่วยบรรเทาอาการไม่สบายตัวที่เกี่ยวข้องกับวัยหมดประจำเดือน เราจึงขอแนะนำผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร ทานเป็นประจำทุกวันที่คิดค้นพิเศษขึ้น เพื่อช่วยส่งเสริมสุขภาพทางเพศและสุขภาพของผู้หญิง อีกทั้งยังบรรเทาอาการไม่พึงประสงค์ของวัยหมดประจำเดือนในเวลาเดียวกันอย่างมีประสิทธิภาพอีกด้วย

 

Life Extension Enhanced Sex for Women 50+ / 90 Vegetarian Capsules

 

Product Details

More facts about Enhanced Sex for Women 50+

Enhanced Sex for Women 50+ delivers maca (Lepidium peruvianum) root, cordyceps extract and a patented blend of herbal extracts called EstroG-100®. This supplement is formulated specifically to support a woman’s healthy sexual comfort, function and response—including for those who may be experiencing menopause.

Cordyceps and maca root promote sexual response

In clinical trials, cordyceps and maca root both supported sexual response and function in peri- and post-menopausal women. In a 40-day, placebo-controlled study, cordyceps encouraged a healthy sexual response in 86 percent of women. In a randomized controlled crossover trial, women taking maca root extract reported 34 percent improvement in sexual function and response after just six weeks.

EstroG-100® proprietary botanical extract blend

EstroG-100® combines root extracts from Angelica gigas, Phlomis umbrosa and Cynanchum wilfordii. In a double-blind, placebo-controlled clinical trial, these extracts significantly improved vaginal dryness and relieved a wide range of other menopause-related discomforts.

Nutritional support for women’s sexual health

Choose a daily nutritional supplement formulated to help maintain a woman’s sexual comfort, function and health—and ease some of the symptoms of menopause at the same time.

 

Serving Size 3 vegetarian capsules

Servings Per Container 30

Amount Per Serving

Proprietary Blend:

1590 mg

MacaPure® Maca extract 5:1 (root) [std. to 0.6% macamides and macaenes]

EstroG-100® [proprietary blend of Angelica gigasPhlomis umbrosaCynanchum wilfordii extracts 5:1 (root)]

Cordyceps (Paecilomyces hepiali) extract 8:1 (mycelia) [std. to 7% cordycepic acid]

Other ingredients: vegetable cellulose (capsule), maltodextrin, microcrystalline cellulose, stearic acid, starch, tricalcium phosphate, silica.

Non-GMO

MacaPure® is a registered trademark of Naturex, Inc.

Dosage and Use
  • Take three (3) capsules daily, or as recommended by a healthcare practitioner.
Warnings
  • KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN
  • DO NOT EXCEED RECOMMENDED DOSE
  • Do not purchase if outer seal is broken or damaged.
  • When using nutritional supplements, please consult with your physician if you are undergoing treatment for a medical condition or if you are pregnant or lactating.

 

คำเตือน

ผลิตภัณฑ์ ดังกล่าวข้างต้นไม่ใช่ ผลิตภัณฑ์ที่จัดว่าเป็นยา จึงไม่ได้มีสรรพคุณในการรักษาโรคใดๆได้  และการได้รับสารอาหารต่างๆควรได้จากการบริโภคอาหารหลักที่หลากชนิด ครบทั้ง 5 หมู่ เป็นสัดส่วนที่พอเหมาะ   ผลการใช้อาจให้ผลที่แตกต่างกันในแต่ละบุคคล ควรเก็บไว้ในที่ร่มให้พ้นแสงแดดและความร้อน และ โปรดอ่านคำเตือนบนฉลากผลิตภัณฑ์หรือเอกสารกำกับผลิตภัณฑ์ก่อนใช้

Engine by shopup.com