shopup.com
Puritan's Pride Rest & Skin Refresh / 70 Softgels Puritan's Pride Rest & Skin Refresh / 70 Softgels
Category: Health & Beauty
Product Code : 023590
ปกติร่างกายจะซ่อมแซมส่วนที่สึกหรอได้ดีในเวลาหลับลึก ผลิตภัณฑ์นี้ช่วยให้คุณหลับได้สบายมากขึ้น ชั่วคืนก็ให้ความชุ่มชื่นแก่ผิวในขณะนอนหลับ ผลิตในสหรัฐอเมริกาใช้ส่วนผสมที่ดีที่สุดและบริสุทธิ์ที่สุด
ราคาเดิม 835.00 ฿ ลดทันที 60 ฿
ลดเหลือ 775.00 ฿

Tags:

18 November 2019

View 672 View

Puritan's Pride Rest & Skin Refresh / 70 Softgels

 

Puritan's Pride Rest & Skin Refresh / 70 Softgels ผลิตภัณฑ์เสริมอาหารตัวใหม่ ที่ส่งเสริมผิวพรรณให้เต่งตึง ชุ่มชื้นเสมอ และให้คุณรู้สึกดีที่สุดจากการหลับที่ง่ายขึ้น เพราะตามปกตินั้นร่างกายจะซ่อมแซมส่วนที่สึกหรอได้ดีในเวลาที่เรานอนหลับลึก ผลิตภัณฑ์นี้มีฟอร์มที่ออกฤทธิ์ได้ดี ดูดซึมได้เยี่ยม รองรับสุขภาพผิว ช่วยรักษาความชุ่มชื้นของผิวหน้า เพราะการนอนหลับที่ดีขึ้นหมายถึงรู้สึกดีขึ้นและจะทำให้ดูดีขึ้น ซึ่ง Rest & Refresh Skin หมายถึง “การหลับสบายเพื่อความงาม” เพราะอาหารเสริมนี้ ช่วยให้คุณหลับได้เร็วขึ้นและนอนหลับได้นานขึ้น จากนั้นชั่วข้ามคืนก็ให้ความชุ่มชื่นแก่ผิวในขณะนอนหลับ ผลิตในสหรัฐอเมริกาใช้ส่วนผสมที่ดีที่สุดและบริสุทธิ์ที่สุดจากทั่วโลกเท่านั้น จึงเป็นโภชนาการเพื่อความงามที่ดีที่สุด    ส่วนผสมของ Rest & Skin Refresh คืออะไร ความงามควรเริ่มต้นจากภายใน ซึ่งหนึ่งในส่วนผสมคือ เมลาโทนินจะทำงานสอดคล้องกับวัฏจักรการนอนหลับตามธรรมชาติของคุณเพื่อให้คุณได้พักผ่อนอย่างสงบสบาย เพื่อให้คุณตื่นขึ้นมารู้สึกสดชื่น ส่วน Hyaluronic Acid เป็นสารอาหารที่มีประโยชน์ที่พบได้ในชั้นที่ลึกในผิวหนังที่ช่วยรักษาความชุ่มชื้น เป็นปัจจัยสำคัญในการดูแลผิวให้ดูอ่อนเยาว์ ลดอาการผิวแห้ง และป้องกันการเสี่ยงของผิวหนังต่อการเผาไหม้จากรังสีอุลตร้าไวโอเลต เป็นต้น

 

Puritan's Pride Rest & Skin Refresh / 70 Softgels

 

- Supports calm, tranquil rest so you can look and feel your best**††
- Supports skin health**
- Helps maintain facial skin moisture**†
- Contains a 35-day supply of softgels

Learn More It’s simple: Sleeping better means feeling better and looking better. Puritan’s Pride® Rest & Refresh Skin gives new meaning to the phrase “beauty sleep.” Our supplement helps you fall asleep faster—and stay slumbering longer—and then does more work overnight, hydrating your skin while you sleep.**† Manufactured in the USA, using only the best and purest ingredients from around the world, it is beauty nutrition at its best.

What are Rest & Skin Refresh Ingredients? Beauty starts from within. Melatonin works in harmony with your natural sleep cycle to give you the tranquil rest you deserve, so you can wake up feeling refreshed and revitalized.**†† Hyaluronic Acid is a beneficial nutrient found deep in the skin that helps maintain moisture.**† Hydration is an important factor in heathy, youthful-looking skin.**

Why You Need It According to the National Institutes of Health, about 70 million Americans suffer from sleep problems. Occasional poor sleep can affect your energy level, mood and appearance. Our supplement will help you achieve calm so you can feel beautiful inside and out.**

Our Promise to You Our beauty supplements are free of artificial colors, flavors, sugar, lactose, yeast, and fish. With premium products at affordable prices, we are here to help you feel beautiful, inside and out.
† For occasional dry skin

†† For occasional sleeplessness

 

Supplement Facts

 

Serving Size 2 Softgels
 
Servings Per Container 35
 
Amount Per Serving  
  Hyabest™ Hyaluronic Acid (Sodium Hyaluronate) 120 mg **
 
Melatonin 3 mg **
 
**Daily Value not established.  

 

Directions: For adults, take two (2) softgels 30 minutes before bedtime. Do not chew.

Other Ingredients: Soybean Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin, Yellow Beeswax. Contains <2% of: FD&C Blue #1, FD&C Yellow #5, Natural Flavors, Soy Lecithin, Titanium Dioxide Color.

Contains soy and wheat ingredients.WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.

 

คำเตือน

ผลิตภัณฑ์ ดังกล่าวข้างต้นไม่ใช่ ผลิตภัณฑ์ที่จัดว่าเป็นยา จึงไม่ได้มีสรรพคุณในการรักษาโรคใดๆได้  และการได้รับสารอาหารต่างๆควรได้จากการบริโภคอาหารหลักที่หลากชนิด ครบทั้ง 5 หมู่ เป็นสัดส่วนที่พอเหมาะ   ผลการใช้อาจให้ผลที่แตกต่างกันในแต่ละบุคคล ควรเก็บไว้ในที่ร่มให้พ้นแสงแดดและความร้อน และ โปรดอ่านคำเตือนบนฉลากผลิตภัณฑ์หรือเอกสารกำกับผลิตภัณฑ์ก่อนใช้

Engine by shopup.com