shopup.com
Nutricost Melatonin 5mg / 240 Capsules Nutricost Melatonin 5mg / 240 Capsules Nutricost Melatonin 5mg / 240 Capsules
Category: Sleep
Product Code : NTC001
เมลาโทนินโดย Nutricost สหรัฐอเมริกา ใช้เมลาโทนินที่มีคุณภาพสูงเท่านั้น ช่วยในกระบวนการนอนหลับที่มีคุณภาพสูงสุดหรือแก้อาหาร Jet Lag
Retail Price 990.00 ฿ 395 ฿
Wholesale Price 595.00 ฿

Tags: Nutricost

09 July 2018

View 680 View

Nutricost Melatonin 5mg / 240 Capsules

 

Nutricost Melatonin 5mg / 240 Capsules  ผลิตภัณฑ์เสริมอาหารเมลาโทนินโดย Nutricost สหรัฐอเมริกา ซึ่งจะใช้เมลาโทนินที่มีคุณภาพสูงเท่านั้น ชุดทดสอบแต่ละชิ้นได้รับการตรวจสอบคุณภาพและความบริสุทธิ์โดยห้องปฏิบัติการที่ได้รับการรับรองมาตรฐาน ISO Accredited Laboratories  มีงานวิจัยมากมายเกี่ยวกับเมลาโทนิน สิ่งนี้บ่งชี้ว่าเมลาโทนินเกี่ยวข้องกับกระบวนการของการนอนหลับหรือการตื่นนอนตามปกติ  Nutricost Melatonin ช่วยให้คุณได้รับถึง 5mg ต่อแคปซูลของเมลาโทนิกที่ดีที่สุดและมีคุณภาพสูงสุดเพื่อช่วยในการนอนหลับที่คุณต้องการ!  ปกตินั้ันเมลาโทนิเป็นฮอร์โมนตามธรรมชาติที่ทำโดยต่อมไพเนียลของร่างกาย นี่คือต่อมเล็ก ๆ ที่อยู่เหนือสมอง ในระหว่างวันที่ไม่ได้ทำงาน แต่เมื่อดวงอาทิตย์ตกและความมืดเกิดขึ้น ต่อมไพเนียลจะ "เปิด" โดย SCN และจะเริ่มผลิตเมลาโทนินซึ่งจะถูกปล่อยออกสู่กระแสเลือด เป็นผลให้ระดับเมลาโทนิในเลือดเพิ่มขึ้นอย่างรวดเร็วและมนุษย์เราก็จะเริ่มที่จะรู้สึกง่วง และอยากจะนอนหลับมากยิ่งขึ้น ระดับเมลาโทนิในเลือดอยู่สูงประมาณ 12 ชั่วโมง - ตลอดทั้งคืน - ก่อนที่แสงของวันใหม่เมื่อพวกเขาถอยกลับไปที่ระดับต่ำในเวลากลางวัน ระดับเมลาโทนินในร่างกายในเวลากลางวันแทบจะไม่สามารถตรวจพบได้  อีกอย่างกรณีแสงจ้านั้นจะช่วยยับยั้งการปลดปล่อยเมลาโทนินได้โดยตรง นั่นคือเหตุผลที่ melatonin บางครั้งเรียกว่า "Dracula of hormones" มันออกมาเฉพาะในที่มืดเท่านั้น แม้ว่าต่อมไพเนียลจะ "เปิด" ตามนาฬิกาก็ตาม แต่จะไม่ผลิตเมลาโทนินจนกว่าคนจะอยู่ในสภาพแวดล้อมที่มีแสงน้อยลง การปลดปล่อยเมลาโทนินสามารถป้องกันได้ด้วยแสงไฟที่เป็นธรรมชาติและเทียม

 https://vitaminbangkok.com/sites/4817/files/s/products/o_1chkijkd51i0qlcioocnhv3n57.png

Nutricost Melatonin 5mg / 240 Capsules

 

Melatonin by Nutricost uses only high quality melatonin. Each batch is tested for quality and purity by independent iso-accredited laboratories.

There is a lot of research regarding melatonin. Much of this indicates that Melatonin may be associated with the regulation of normal sleep/wake cycles. Nutricost Melatonin brings you 5mg per capsule of only the best, highest quality, melatonin to help you get the sleep you've been wanting!

Melatonin is a natural hormone made by your body's pineal gland. This is a very small gland located just above the middle of the brain. During the day the pineal is inactive. When the sun goes down and darkness occurs, the pineal is "turned on" by the SCN and begins to produce melatonin, which is released into the blood. As a result, melatonin levels in the blood rise sharply and you begin to feel less alert. Sleep becomes more inviting. Melatonin levels in the blood stay elevated for about 12 hours - all through the night - before the light of a new day when they fall back to low daytime levels. Daytime levels of melatonin in your body are barely detectable.

Bright light directly inhibits the release of melatonin. That is why melatonin is sometimes called the "Dracula of hormones" - it only comes out in the dark. Even if the pineal gland is "switched on" by the clock, it will not produce melatonin unless the person is in a dimly lit environment. Melatonin's release can be prevented by both natural and artificial bright lights.

  • High Quality, High Potency 5mg Capsules
  • 240 Capsules Per Bottle
  • Melatonin Helps Regulate Sleeping Cycle
  • Improve Sleep Quality
  • Made in the USA

Suggested Use: As a dietary supplement, take one capsule with water one-half hour before bedtime.

 

WARNING: As melatonin may produce drowsiness, do not drive an automobile or operate heavy equipment after taking. Do not take this product if you are pregnant or nursing, have an autoimmune condition or a depressive disorder, or are under 16 years of age. Consult your healthcare provider before use if you are experiencing long-term sleep difficulties, have a medical condition or if you are taking any prescription medications.

 

คำเตือน

ผลิตภัณฑ์ ดังกล่าวข้างต้นไม่ใช่ ผลิตภัณฑ์ที่จัดว่าเป็นยา จึงไม่ได้มีสรรพคุณในการรักษาโรคใดๆได้  และการได้รับสารอาหารต่างๆควรได้จากการบริโภคอาหารหลักที่หลากชนิด ครบทั้ง 5 หมู่ เป็นสัดส่วนที่พอเหมาะ   ผลการใช้อาจให้ผลที่แตกต่างกันในแต่ละบุคคล ควรเก็บไว้ในที่ร่มให้พ้นแสงแดดและความร้อน และ โปรดอ่านคำเตือนบนฉลากผลิตภัณฑ์หรือเอกสารกำกับผลิตภัณฑ์ก่อนใช้

 

"เมลาโทนินโดย Nutricost สหรัฐอเมริกา ใช้เมลาโทนินที่มีคุณภาพสูงเท่านั้น ช่วยในกระบวนการนอนหลับที่มีคุณภาพสูงสุดหรือแก้อาหาร Jet Lag"

Engine by shopup.com